1) Κατάθεση Τραπεζικού Λογαριασμού

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR20 0171 4130 0064 1314 6008 369

2) ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ   ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 72- ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ   ΠΑΤΡΑ

3) Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω e-pos τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε Ασφαλές Περιβάλλον.

Για τις αγορές με την πιστωτική - χρεωστική - προπληρωμένη σας κάρτα θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας PIRAEUS όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας με κανέναν τρόπο δεν φθάνουν στο electricalparts.gr και κατά συνέπεια δεν τηρείται καμία βάση δεδομένων από στοιχεία των καρτών.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας μέσω του ασφαλούς pay center της Τράπεζας Πειραιώς. Όλες οι συναλλαγές σας με την χρήση καρτών εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Τράπεζας Πειραιώς. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας, το κατάστημα www.electricalpartsgr δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί στον server τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

-Οι αποστολές πραγματοποιούνται μετά την εμφάνιση της άνωθεν κατάθεσης.

-ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

-ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ.

 -Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.

 

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω e-pos τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε Ασφαλές Περιβάλλον.

Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας » Secure Socket Layer » που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo   

                                                 s.gr ελέγχονται και αξιολογούνται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μετά την εμφάνιση της άνωθεν κατάθεσης.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

  Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.

 

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.